donderdag 25 december 2008

Fijne feestdagen!!!

Hoi hoi,

Fijne dagen allemaal en geniet van het komende jaar!!

Onze eerste kerstdag was niet zo'n feest geworden als je gewend bent van kerst. Yannick was naar Vegas, rufus had zijn vriendin op bezoek dus daar zaten Bram en ik gezellig met zijn tweeën. "Wat zullen we gaan eten?" "We rijden wel even naar de winkel". Supermarkt is altijd open zelfs op thanksgiving alleen vandaag was hij dicht. "Okee gaan we wel uit eten vandaag" nou mooi niet dus!!!! Alle eet tenten waren gesloten nergens kon je eten. Alleen bij 'JAck in de Box' dan, hamburgers eten. Maar het lot wil dat ik met een vegetariër op pad was!!! Hebben we maar een restjes pasta in mekaar geflanst. Succes??!! Helaas niet... Maar ja heb ik maar wat fishsticks gebakken.

Voor de rest heb ik van de week eindelijk het eerste deel van het Amerika traject afgerond. Na een flink zure sessie; heb de check in totaal 1 keer gefaald, 1keer moest ik hem afbreken vanwege slecht weer, 1 keer alles op 1 onderdeel na gehaald en nou afgelopen dinsdag heb ik dan ook het laatste deel afgerond. Al met al een zware tijd maar ja dat is even niet anders. Krijgt het allemaal niet voor niks!
Over de terug kom datum kan ik 1 ding zeggen: het gaat niet lukken om op 24januari terug te komen het wordt later, weet niet wanneer maar schiet niet op.

Nogmaals geniet van de dagen en we zien elkaar.

Groetjes!

1 opmerking:

Irene zei

Ach arme ziel, gelukkig kreeg je wel een gezellig kerstfilmpje, grinik!

DK mam