zaterdag 6 december 2008

Jah als je tijd over hebt

Hallo,

Op het moment vlieg ik heel weinig; heb geen vaste instructeur en vliegen is best lastig op het nieuwe vliegtuig. Mijn instrcuteur was op vakantie, dus toen was ik afhankelijk van instructeurs die een uurtje vrij hadden en met mij konden vliegen. Toen gooide het weer nog roet in het eten, een vliegtuig dat te laat terug was en eentje die moest worden nagekeken omdat hij een bepaald hoeveelheid uren had gevlogen. Soms zit het mee soms zit het tegen.

Een van de vrije dagen was vanwege thanksgiving. Wat hoort er bij thanksgiving een enorme kalkoen, zelf gemaakt natuurlijk dan is hij het lekkerst. Wij een recept gekregen en aan de gang gegaan. Kalkoen gekocht 11 a 12 kilo, de inhoud, het moest natuurlijk wel een " stuffed turkey" worden. De kalkoen moest eerst ontdooien, we hadden alleen te kort tijd omdat in de koelkast te laten gebeuren. De tip die we kregen was om de kalkoen in een koud bad te leggen. Dan zou hij in 11 tot 12 uur ontdooien. Toen "Bram" ontdooit was hebben we hem vol gepropt met de "stuffing" en in de oven gegooid. Daar zou hij 6 uur moeten door brengen. Het resultaat is een prachtige kalkoen en een mooie avond.


Zaterdag na Thanksgiving zijn we naar Los Angelos en hollywood geweest. De eerste dag zijn we naar The Universal Studios geweest. Zit een groot park bij waar je je heerlijk kunt vermaken. Zijn langs de studios gereden, daar zie je overigens helemaal niks van, zijn grote schuren. Wel een aantal wijken gezien die in films voorkomen. De attracties daar vond ik een stuk leuker!!

's Avonds zijn we over de Walk of Fame gelopen. Leuk om een keer te zien, maar overdag zal het een stuk leuker zijn, zit er vol met drugsdealers, zwervers en ander gespuis.

Dag twee zijn we naar Six flags Magic mountain geweest. Daar hebben ze echt de mooiste en vetste achtbanen. we hadden alleen niet heel veel tijd daar en als je dan ook nog drie kwartier staat te wachten op een achtbaan en dan als je aardig vooraan staat dat ding kapot gaat. Dan baal je eventjes. Voor de rest een prima dag gehad daar. Tegen een uur of 4 zijn we weer terug gereden naar huis. Rit duurde ongeveer 7 uurtjes dus waren vrij laat terug.

Was een mooi weekend en hopen dat het vliegen een beetje op gaat schieten.

Groet Chris

1 opmerking:

Irene zei

Als je dan toch nix te doen hebt kom ik wel ff langs... ;)

DK Mam